1/12

TAK FOR I ÅR

2020

Kære Koncertgængere og Musikelskere - Kære Publikum,

Møn Sommerkoncert 2020, vores 3. sæson, er netop vel overstået og et træt men meget taknemmeligt hold bag årets koncerter takker af hjertet for denne gang. Vores håb om at kunne byde velkommen til fire festlige klassiske koncertoplevelser i dagene 6. - 9. August gik flot i opfyldelse - og allerede nu kan vi ikke lade være med at se frem til en ny, 4. sæson.

Trods problemer ingen på nogen måde kunne have forudset i form af COVID-19, har kærligheden og trangen til at opleve kunst og kultur i form af vores elskede musik endnu engang vist sig at være stærkere end nogen frygt. Sammen, har vi i forsigtighed fejret dette med et fantastisk publikum der har bestået af vores mest tro følgere samt mange glade og unge nye ansigter ved årets koncert for børn.

 

Selv om vi ikke kunne afholde årets koncertrække uden ændringer i programmet, var det med de fornemmeste alternativer hvor mange af dem viste for publikum et indblik ind i vores festivals fremtid. Navnligt prydede vi os lykkelige over at det var muligt at præsentere ballet og opera, udført af nogle af danmarks mest skinnende unge stjerner.

Vi håber alle vil fortsat nyde en pragtfuld sommer med mange musikalske øjeblikket, og glæder os til at kunne byde velkommen til næste år, 2021 !

- Alena & Niklas Walentin

Kunstneriske ledere 

Møn Sommerkoncert er sponsoreret af: