top of page
Møn-04.08.2022-26.jpg

Young Masters of 2023

kristin-3300.jpeg

Lóa Yona 

Kristín Ýr Jónsdóttir/ Island

Kristín (fløjte) studerer sin kandidat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København hos Alena Walentin. 

Hun har optrådt som solist med Islands Symfoniorkester og har deltaget i forskellige konkurrencer, både som solist og kammermusiker. 

 

Hendes træblæserkvintet Vindtro vandt førsteprisen i The Nordic Wind Chamber Music Competition i 2021 og blev udvalgt til P2 Chamber Music Competition i 2022.

 

Kristín er jævnligt vikar i forskellige orkestre i Danmark og Island, bl.a. i Dansk Kammerorkester, Copenhagen Philharmonic og Iceland Symphony Orchestra.

unnamed.jpg
Emma Baird.jpeg

Bruce Baird

Emma Baird/ Skotland

Emma (violin) begyndte at spille i en alder af 4 år og har efterfølgende gået på juniorafdelingen af Royal Conservatoire of Scotland og St Mary's Music School.

 

Hun fortsatte sine studier som stipendiat ved Royal Academy of Music i London under So-Ock Kim og Ying Xue og studerede også barokviolin hos Nicolette Moonen.

 

På nuværende tidspunkt er Emma i gang med sin solistuddannelse hos Andrea Gajic ved Royal Conservatoire of Scotland. Hun har optrådt med solo- og kammermusik repertoire, bl.a. på Bath Festival, Petworth Festival og St James Church Piccadilly.

 

Emma er en ivrig kammermusiker og er for nylig blevet tildelt RAM Isaacs and Pirani Piano Trio Prize i 2022 og RCS Governor's Recital Prize for Chamber Music i 2023.

Emma Baird_2.jpeg
Justin_picture by Eduardus Lee.jpeg

Justin Julian/ Australien

Eduardus Lee

Justin (viola) er født i Sydney og er i øjeblikket solobratschist i Adelaide Symphony Orchestra.

 

Han har også optrådt som gæsteviolinist med Melbournes symfoniorkester og arbejdet med Opera Australia Orchestra.

 

Mens han studerede hos Roger Benedict på Sydney Conservatorium of Music, var Justin Emerging Artist med det australske kammerorkester og afsluttede Sydney Symphony Orchestra Fellowship-programmet.

 

Justin har deltaget i masterclasses med bl.a. Anne Sophie Mutter, Isabelle van Keulen, Hartmut Rohde, Jean Sulem og William Coleman.

 

Han har også deltaget i kurser, herunder Britten-Pears Young Artist Programme, Mozarteum Summer Academy og Carl Flesch Academy.

Justin_picture by Claudio Raschella.jpeg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Francesco_pic by Federico Cardamone.jpeg

Federico Cardamone

Francesco Massimino/ Italien

Chagall Trio

Francesco (cello) er født i Torino i 1999.

Siden 2018 har han studeret hos M. Antonio Meneses på Walter Stauffer Academy i Cremona.

 

Siden 2021 studerer han, takket være støtte fra De Sono Music Association, på Hochschule für Musik i Basel hos M. Thomas Demenga.

 

I 2013 stiftede Francesco Massimino sammen med violinisten Edoardo Grieco og pianisten Lorenzo Nguyen Ba deres trio Chagall Trio.

 

I 2019 vandt Trioen den 2. pris (en første pris blev ikke tildelt) samt 3 specialpriser ved den prestigefyldte konkurrence "Premio Trio di Trieste“. 

Trio Chagall_2.jpeg
Antonia 2_pic by Robert Einenkel.jpeg

Robert Einenkel

Antonia Ohnimus/ Tyskland

Antonia (viola) fik sin første violinundervisning hos Petru Munteanu i Hamborg og skiftede til bratsch i 2016. 

Siden 2018 har hun taget sin kandidatgrad på Universität der Künste (Berlin) hos Hartmut Rohde. Hun er flere gange prisvinder af internationale og nationale konkurrencer. Siden 2022 spiller hun regelmæssigt med Wiener Philhar-monikerne/Viennens Statsopera og Frankfurts Radiosymfoniorkester (Frankfurt, Main) som vikar. Desuden er hun medlem af det internationale Gustav Mahler Youth Orchestra.

 

Hun har også modtaget flere stipendier fra Jugend Kammermusik Initiative (Hamburg) og Deutsche Stiftung Musikleben.

 

Hun har modtaget musikalske impulser fra anerkendte kunstnere som Hans Peter Ochsenhofer (Wiener Philharmonikerne), Tobias Lea (solobratschist hos Wiener Philharmonikerne), medlemmer af Artemis-kvartetten, Barbara Westphal (Lübeck) og Erich Krüger (Weimar).

Antonia_pic by Robert Einenkel.jpeg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Trio Chagall_2.jpeg
Møn 2.jpeg

Reiner Schilling

Sebastian Pilz/ Tyskland

Sebastian (cello) er født den 31. juli 1999 i München og fik sin første celloundervisning, da han var fem år gammel. I de følgende år var han elev af Manuel von der Nahmer, Ilia Yourivich Laporev, Aleksandr Khramouchin og professor Justus Grimm.

 

Sebastian studerer i øjeblikket i klassen hos professor Mathias Johansen (Feldkirch, Østrig). 

Han har vundet flere priser i den prestigefyldte konkurrence "Jugend Musiziert", herunder en førstepris i solokategorien på nationalt plan.

Som medlem af ODEON Youth Symphony Orchestra (sponsororkester for Münchens filharmoniske orkester) turnerede han i Europa og Kina.

Han spiller på et instrument af den franske violinbygger Christian Bayon.

Foto-Sebastian-Pilz-465x310-1-465x310.png
Eduardo 2.jpeg

Federico Cardamone

Eduardo Grieco/ Italien

Chagall Trio

Edoardo (violin) er født i Torino i 1999. På nuværende tidspunkt er han i gang med sin kandidatuddannelse i kammermusik på Hochschule für Musik i Basel hos Rainer Schmidt og Anton Kernjak.

 

Han har optrådt - både som solist og som kammermusiker - på prestigefyldte festivaler i Europa og Asien. Han samarbejder jævnligt med det filharmoniske orkester i Torino. Derudover har han vundet adskillige priser og stipendier i konkurrencer. Bl. a. "Premio M. Marin" og "Premio W. Baldasso". Han blev hædret som den bedste kandidat fra Bachelor of Violin i 2019, og som den bedste studerende fra konservatoriet i Torino i 2020. Hans optrædener er blevet sendt på Sky Classica HD og Rai Radio 3.

I 2013 stiftede han Chagall Trio, som han vandt adskillige nationale og internationale konkurrencer med. Han spiller på en 1764 '' Carlo Antonio og Giovanni Testore '' violin fra Milano.

Trio Chagall_2.jpeg
Maja_pic by Kamil Piotr Grabowski.jpg

Kamil Piotr Grabowski

Maja Majkowska/ Polen

Maja (violin) blev født i 2004. Hun begyndte at spille violin, da hun var 7 år gammel.

Hun har vundet mange konkurrencer i hele verden: USA, Italien, Storbritannien, Frankrig og Østrig. De seneste priser modtog hun i II Kyoto International Music Competition - andenpræmien og North American Virtuoso International Music Competition - platinprisen. 

Hun har deltaget i workshops med de mest erfarne kunstnere. 

I 2023 afsluttede Maja musikgymnasiet i Wroclaw med en æresbevisning.

Maja_pic by Odra Centrum  .jpg
MatyldaStasiak.jpeg

Magdalena Stasiak

Matylda Stasiak/ Polen

Matylda (violin) er 17 år gammel og går i

5. klasse på Fryderyk Chopin Secondary Music School i Krakow, hvor hun studerer hos Aleksandra Steczkowskas.

 

Matylda forbedrer sine færdigheder på adskillige violinkurser hos fremragende lærere som prof. Wojciech Koprowski, prof. Juliette Kang, prof. Ariane Matthäus, prof. Magdalena Szczepanowska, prof. Yair Kless og prof. Eyal Kless.

 

Matylda har optrådt på slottets scene i Łańcut, i Bratislava på kunstakademiets scene, med Archetti-orkestret i Jaworzno, i Krakow Philharmonic og i Krzysztof Penderecki-koncertsalen i Luslawice.

 

Hun er vinder af adskillige violinkonkurrencer, både som solist og i kammerensembler. I sidste skoleår vandt hun titlen som laureat ved at deltage i nationale og internationale konkurrencer, blandt andet i Budapest, Dolny Kubin, Prag, Rom, Kraków, Łódź.

Hun har modtaget et stipendium fra ministeriet for kultur og national arv.

Mtylda Stasiak 2.jpeg
Elisa 2_edited.png

Fiorella Licandro Fotografía

Elisa Bartolomé Gómez/ Spanien

Elisa (fløjte) afsluttede grundskoleniveauet og det professionelle niveau for fløjte på Tenerifes professionelle musikkonservatorium. 

 

Hun fortsatte derefter med Francisco García Castro (solist i Tenerifes symfoniske orkester) på Kanarieøernes højere musikkonservatorium, hvor hun afsluttede sin bacheloruddannelse med den højeste karakter i sin karrieres afsluttende koncert.

 

Hun deltog i FIMUCITÉ-festivalen (Tenerife International Cinema Music Festival) og samarbejdede bl.a. med Atlantic Symphonic Orchestra og Atlantic Youth Symphonic Orchestra, CSMC Contemporary Music Ensemble og Maximum Ensemble.

 

Elisa studerer klassisk fløjte på Det Kongelige Konservatorium i Haag hos Alena Walentin.

Elisa.jpeg

Grace Bilelo

Hannah Gerrard/ England

Hannah (dans) er i øjeblikket ansat

i Ballet Do Douro i Porto, Portugal.

 

Hun blev uddannet på KSDance i Storbritannien, hvor hun afsluttede Trinity Level 6 Diploma i Professional Dance med hovedfag i klassisk ballet dans og moderne dans.

Hun er også uddannet som klassisk balletlærer og har arbejdet med kompagnier som Allegrodance Touring Company, New Creations Collective og Ballet North West.

 

Hannah har optrådt i roller som "Odette/Odile" i "Svanesøen" og har været solist i "La Sylphide" og er medlem af Corps de ballet i "Nøddeknækkeren". 

 

Derudover er Hannah også en dygtig musiker og spiller trombone og fløjte.

Hannah_edited.png
KaatSchraepen-HR-photo_SimonvanBoxtel-.jpg

Kaat Schraepen/ Belgien

Kaat (viola) blev straks fanget af bratschens varme lyd, hvilket fik hende til at forfølge denne passion fra hun var 7 år gammel. 

Siden da har hendes musikalske horisont udvidet sig, og en dyb kærlighed til solospil og kammermusik er vokset. 

Hun har altid søgt at berige sin musikalske vision og har deltaget i masterclasses og festivaler med anerkendte musikere over hele Europa, og i øjeblikket studerer hun hos Mikhail Zemtsov. 

Hendes fortsatte stræben efter at forbedre sig, idet hun har vundet priser ved nationale og internationale konkurrencer, har gjort hende til en af de mest bemærkelsesværdige bratschister i sin generation.

Simon van Boxtel

KaatSchraepen-HR-photo_SimonvanBoxtel-_compressed.jpg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
David Moosmann_edited.jpg

Frank Bloedhorn

David Moosmann/ Tyskland

David (violin) afsluttede sin bacheloruddannelse hos professor Heime Müller ved Musikhochschule Lübeck. 

I øjeblikket er han i gang med sin kandidatuddannelse hos professor Thomas Reif ved Universität Mozarteum Salzburg.

Han har deltaget i adskillige masterclasses - for at nævne nogle få lærere: Stephan Picard, Eberhard Feltz, Noah Bendix-Balgley. I juni 2021 var han aktiv deltager i Kronberg Academy's Masterclass og blev undervist af Gerhard Schulz og Kolja Blacher.

 

David var koncertmester i "Junge Deutsche Philharmonie" og spillede koncerter sammen med Nicolas Altstaedt i Elbphilharmonie, Berliner Philharmonie og Dresdner Philharmonie. Som solist spillede han med Sønderjyllands Symfoniorkester, Kammerphilharmonie Rhein-Erft og Symphonic Youngsters Flensburg.

 

På nuværende tidspunkt er David akademist hos "Bayerische Staatsoper" i München og spiller i "Bayerisches Staatsorchester".

David Moosmann_2_edited.jpg
Lorenzo.jpeg

Federico Cardamone

Lorenzo Nguyen/ Italien

Chagall Trio

Lorenzo (klaver) er født i 1998. Efter at have opnået en kandidatgrad med udmærkelse, studerer han på nuværende tidspunkt på Hochschule für Musik i Basel, Schweiz. 

Han har optrådt både som solist og kammermusiker og har delt scenen med kunstnere som Dmitry Matvienko, Bruno Giuranna, Giampaolo Pretto, Luca Ranieri og Roberto Bolle. 

Han er pianist og en af grundlæggerne af Trio Chagall, som har vundet nationale og internationale konkurrencer. Trio Chagall er et af ensemblerne i det anerkendte European Chamber Music Academy.

Trio Chagall_2.jpeg
Theresa.jpeg

Maximilian Busch

Theresa Laun/ Østrig

Theresa Laun (cello) begyndte at spille som 5-årig og studerer i øjeblikket hos Reinhard Latzko i Wien.

 

Hun har vundet både den nationale konkurrence "prima la musica" og "musica juventutis", hvilket har ført til flere optrædener i Wiener Konzerthaus og Wiener Musikverein, Mozarthaus, Biennale Horn,...

Theresa er medlem af cellokvartetten "Die Kolophonistinnen". Med sit ensemble har hun indspillet cd'en "Heldinnenleben", vundet BePhilharmonic-konkurrencen i Wien og fået en andenplads ved Fanny-Mendelssohn Förderpreis. 

 

Theresa har turneret i Chile og spillet på mange af Østrigs vigtigste koncertsteder og i sale som Wiener Konzerthaus, Wiener Musikverein og Musikverein Graz.

Archie_Auger.jpg

Victoria Elmas 

Archie Auger/ England

Archie (fagot) er en alsidig og gådefuld musiker, der har en varieret karriere i hele Europa. Han arbejder i øjeblikket som anden solofagot i Det Kongelige Kapel i København og har arbejdet med City of Birmingham Symphony Orchestra, Göteborgs Symfoniorkester, Danmarks National Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester og Birmingham Contemporary Music Group.

 

Som solist har han opført Jolivet-fagotkoncerten og Daughertys uhørt stilfulde Dead Elvis. 

 

Archie har studeret ved Royal Birmingham Conservatoire, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Koninklijk Conservatorium Den Haag. 

Freja.jpeg

Sebastian Eskildsen

Freja Julie Rasch Eskildsen/ Danmark

Freja (violin) har netop taget sin bachelorgrad på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med professor Tim Frederiksen og professor Peter Herresthal som undervisere. 

 

Hun er tidligere prisvinder ved Berlingske Klassiske Musikkonkurrence, Øresunds Solist og Jacob Gades violinkonkurrence, og indgår i Jacob Gades talentprogram med fokus på kammermusik og performance. 

 

Hun har deltaget i solo masterclasses i Østrig, Schweiz, Norge, Canada og Tyskland og er også en engageret kammermusiker, der spiller med sin trio, Trio Vita.

Juraj Žilinčár

Veronika Yungova/ Slovakiet

Veronika (dans) blev født den 25. september 2000 i Bratislava. Hun er af halvt slovakisk og halvt kinesisk afstamning. Siden hun var tre år, har hun taget dansetimer, og da hun fyldte elleve, blev hun optaget på Eva Jaczovas dansekonservatorium i Bratislava.

 

Under sine studier havde hun mulighed for at optræde i forskellige klassiske stykker på det slovakiske nationalteater, såsom Nøddeknækkeren (Clara og Pas de Trois) og meget mere.

Da Veronika afsluttede sin uddannelse på konservatoriet, blev hun straks tilbudt en stilling som medlem af balletkorpset på det slovakiske nationalteater, hvor hun arbejder i dag.

 

Siden 2020 har hun desuden studeret pædagogik i klassisk dans på Academy of Performing Arts i Bratislava, hvor hun netop har afsluttet sin bachelorgrad. I sin barndom spillede hun også klaver i otte år.

Veronika_edited.png
Anchor 1
bottom of page