VITRUVI + ROHDE

19.30

6. August

Saftstationen - Damme

KUNSTNERE

Hartmut Rohde er en af de førende og mest efterspurgte europæiske bratschister, kendt for sin stilistiske og retoriske alsidighed. Han er især interesseret i at bringe en historisk tilgang til sine fortolkninger af de klassiske, romantiske og nutidige repertoirer. Blandt Rohdes faste kammermusikpartnere er Janine Jansen, Jörg Widmann, Christian Tetzlaff, Kolja Blacher, Paul Meyer, Lars Vogt og David Geringas. Han har et professorat ved University of the Arts Berlin og er stiftende medlem af den berømte Mozart Piano Quartet, der foretager omfattende verdensomspændende ture.

Trio Vitruvi er et af Danmarks mest lovende og efterspurgte kammerensembler. Siden trioens debut i 2013 og 1. prisen i DR Kammermusikkonkurrencen i 2014 har der i dén grad været bud efter de tre karismatiske unge musikere – både herhjemme og uden for Danmarks grænser.

I foråret 2018 debuterede trioen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse. Efterfølgende gav de deres debut i Weill Recital Hall at Carnegie Hall. Samme dag lanceredes trioens første CD, udgivet på det amerikanske pladeselskab Bridge Records. CD’en indeholder Schuberts store Es-dur Klavertrio og “Notturno”.