top of page
Møn-04.08.2022-34.jpg

On Tour

En del af Møn Sommerkoncert's identitet er at formidle den klassiske musik på nye måder, og samtidigt at være med til at nedbryde de fordomme og grænser om klassisk musik der kan afholde nye publikumer for at begive sig på opdagelse med klassisk musik.

I 2023 er Møn Sommerkoncert for første gang at finde mange flere steder end Møn, når vi præsenterer koncerter i ind og udland med vores egne koncertprogrammer.
 

Dette arbejder vi fortsat med at gøre, både igennem vores koncertprogrammer som vi særligt skaber til vores festival, og dernæst også ved at nøje overveje den atmosfære der danner rammen for en god koncertoplevelse. 

 

Med vores nye tilrettelagt efter dette  - dette gælder både koncertprogrammer med gæste kunstnere og koncerter med vores eget Festival Ensemble - glæder vi os til at byde velkommen til Møn Sommerkoncert mange steder i verden.

Historiske-Dage-2023-logo-med-FU-logo-under-3000px.png

HISTORISKE DAGE
18. Marts 17:00
Øksnehallen, København

Møn Sommerkoncert præsenterer i samarbejde med Historiske Dage en helt særlig forelæsnings-koncert der omhandler "Noden - det musikalske skriftsystem".

Akkompagneret af Møn Festival Ensemble og gæstekunstnere, fortæller Niklas Walentin om udviklingen af noden som vi kender og hvordan den har udviklet sig i de forskellige musikhistoriske epoker.

admiralspalast_events_listimage.jpg

GALA FOR UKRAINE
16. April 19:30
Admiral Palast, Berlin

Møn Sommerkoncert præsenterer i samarbejde med Verdensballetten en ny Pas de deux af den canadiske stjernekoreograf Eric Gauthier.

Koreografien er skabt til verdensparet, Marian Walther og Iana Salenko, og opføres med musik spillet af Møn Festival Ensemble.

Den nye "pas de deux" præsenteres som en eksklusiv for-premiere ved en stor gala i Berlin til fordel for ofre for krigen i Ukraine.

Skærmbillede 2022-03-07 kl. 10.10.27.png

TANEYEV & HANS 2 LÆRLINGE
2. 3. & 4. Maj 19:30

Koncertprogrammet Taneyev og hans 2 lærlinge genopsættes og kan opleves ved tre koncerter i Danmark.

2. Maj i Musikhuset, København.
3. Maj i Saftstationen, Damme.
4. Maj ved Køge Kammermusikfestival.

Koncerten spilles af fire yderst etablerede kammermusikere på den internationale scene:
Prof. Dmitry Ablogin, klaver,
Niklas Walentin fra Trio Vitruvi, violin
Sascha Frömbling fra The Fauré Quartet, bratsch

Mathias Beyer-Karlshøj fra The Henschel Quartett, cello

Verdensballetten-2018_Ribe-03.jpg.webp

VERDENSBALLETTEN
31.Juli - 6 August 

Eric Gauthiers koreografi skabt i samarbejde mellem Møn Sommerkoncert og Verdensballetten er at opleve på Verdensballettens 2. turné. 

Pas de deux'en danses af verdensparet, Marian Walther og Iana Salenko, som den er tænkt til og opføres med musik spillet af Møn Festival Ensemble.

Møn-04.08.2022-27 kopi.jpg

GLÜCKSBURG KONZERTSERIE
28. Oktober 19:30

En sand kammermusikalsk festkoncert!

Møn Festival Ensemble, bestående af professorer fra europas førende institutioner og unge professionelle kunstnere præsenterer deres fælles intense arbejde igennem et program bestående af værker fra kammermusiklitteraturens øverste hylde: Brahms og Schumann klaverkvintetter.

Medvirkende: Niklas Walentin, Hartmut Rohde & Joanna Zathey, samt deltagerer ved Masterclass & Festival Ensemble.

Køb billet
bottom of page