top of page

Unge mestre 1

18. Juli | Kl. 19.30

Møn Sommerkoncert’s 6. Udgave starter med koncertserien 
"Unge Mestre" hvor de deltagende musikere i festivalens "Masterclass & Festival Ensemble" præsenterer et særligt udvalgt solo repertoire i samspil med pianist Joanna Zathey.

Unge musikere fra hele verden kommer til Møn for at arbejde dedikeret med klassisk musik i et intim samarbejde gennem 
kammermusik.

Hver især er de overbevisende instrumentalister og deres musikerskab skal både nydes i koncerterne med Festival Ensemblet og når de står frem solistisk ved disse koncerterne på serien "Unge mestre".

Program følger.

kunstnere

Møn-04.08.2022-27 kopi.jpg
Møn Festival Ensemble

Møn Festival Ensemble havde sin debut ved Møn Sommerkoncerts 5. udgave. 

 

Ensemblet består af unge professionelle der medvirker ved Møn Sommerkoncert's "Masterclass & Festival Ensemble".


Ved koncertserien "Unge mestre" viser de unge professionelle deltagere deres værd individuelt i et repertoire udvalgt sammen med pianist Joanna Zathey og festivalens kunstneriske ledelse. 

Repertoiret viser så vidt muligt deltagernes særlige interesse inden for den klassiske musiks rammer og hvordan deres tanker og holder er når det kommer til at bryde dem.

DSCF9095.jpg
Joanna Zathey

Joanna Zathey er som pianist ikke kun efterspurgt internationalt som akkompagnatør men også for sin erfaring som underviser og rådgiver i kammermusik. 

 

Efter studier som solist med Grzegorz Kurzyński og som kammermusiker med Prof. Dora Schwarzberg’s har hun udmærket sig ved internationalle konkurrence i begge aspekter.

 

Hun er officiel akkompagnatør ved mange af de største konkurrencer i Europa har modtaget mere end 70 ærespriser som akkompagnatør.

 

Siden 2011 har hun dannet fast duo med violinist Jaroslaw Nadrzycki hvor de senest har indspillet sonater af Brahms for Orphée Classics.

vordingborg_logo_cmyk.png

Hovedsponsorer:

Møn Sommerkoncert's "Masterclass & Festival Ensemble" er sponsoret af Vordingborg Kommune og Jargar Strings.

bottom of page